Capture when memories arise

Diensten

Heeft u een foto op mijn website gezien die u zou willen kopen, stuurt u mij dan een mail of vult u het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fotografie

Fotografie heeft een aantal vormen zoals: portret, landschap, macro, studio, natuur, wildlife etc. In de loop der jaren heb ik me steeds verder verdiept in de fotografie waardoor ik alle aspecten hiervan interessant vind. Maar vooral bij natuur- & landschapsfotografie ligt mijn hart.

Aan huis ben ik in de gelegenheid om op zolder (10×5 meter) studiofotografie uit te oefenen zoals model-, portret- en productfotografie.

Indien u geïnteresseerd bent geraakt in mijn fotowerk, dan kan ik wellicht voor iets voor u beteken om een foto-opdracht uit te voeren.

Printservice

Uw mooie foto’s op papier af te drukken kan ik ook voor u verzorgen. Met de Epson SureColor P800 is het maximale afdrukformaat 42,0 x 59,4 cm (DIN A2). De onderstaande papiersoorten hebben mijn voorkeur, maar desgewenst kan ook in overleg op een ander soort papier worden geprint:

  • Hoogglans (255 gr/m2 Epson Premium Glossy),
  • Half glans (250 gr/m2 Epson Premium Luster),
  • Mat (230 gr/m2 Pro-Line Vibrant) en
  • Mat met een nostalgisch karakter (250 gr/m2 Canson Velin Museum RAG).

Prijslijst Prints voor leden van AFV Objectief 

Workshops & Presentaties

In de loop der jaren ben ik in veel landen geweest. Ik kan hierover vertellen en daarbij mijn foto’s laten zien.

Wil je zelf je vaardigheden aanscherpen dan kan ik een (op maat gemaakte) workshop verzorgen. Eén op één of in een kleine groep en gericht op theorie of praktijk. Uiteraard is een combinatie van beide ook mogelijk.