Diensten | Fotografie

Fotografie heeft een aantal vormen zoals: portret, landschap, macro, studio, natuur, wildlife etc.
In al deze aspecten van fotografie kan ik u een dienst bewijzen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden door óf een mail te sturen via info@paulvanderzwan.nl óf u vult het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op en bepalen we samen wat de mogelijkheden zijn.

Fotografie

In de loop der jaren heb ik me steeds verder verdiept in de fotografie waardoor ik alle aspecten hiervan beheers en interessant vind. Maar vooral bij natuur- & landschapsfotografie ligt mijn hart. Voor mijn fotografie gebruik ik verschillende camera’s en objectieven van Sony.

Indien u geïnteresseerd bent geraakt in mijn fotowerk, dan kan ik wellicht voor iets voor u betekenen om een foto-opdracht uit te voeren. 

Studio aan huis

Aan huis ben ik in de gelegenheid om op zolder (10×5 meter) studiofotografie uit te oefenen zoals model-, portret- en productfotografie. In de studio gebruik ik Bowens flitsers en op lokatie Godox voor bijvoorbeeld bedrijfsportretten.

Indien u geïnteresseerd bent geraakt in mijn fotowerk, dan kan ik wellicht voor iets voor u betekenen om een opdracht uit te voeren. 

1286