Diensten | Fine Art Printservice

Laat uw mooiste foto’s tot leven komen op het juiste papier. Door persoonlijke aandacht voor uw foto tot en met de afdruk krijgt u een unieke fine art print. Het is de finishing touch van fotografie!
Printen tot en met DIN A2 (42,0 x 59,4 cm) gebeurd binnenshuis, eventueel afgewerkt in passe-partout en wissellijst. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Stuurt u mij dan een mail via info@paulvanderzwan.nl of vult u het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op en bepalen we samen wat de mogelijkheden zijn. 
Prijslijst Prints voor leden van AFV Objectief 

Epson SureColor P800

Met de Epson SureColor P800 is het maximale afdrukformaat 42,0 x 59,4 cm (DIN A2). De onderstaande papiersoorten hebben mijn voorkeur, maar desgewenst kan in overleg op een ander soort papier worden geprint:  

  • Hoogglans (255 gr/m2 Epson Premium Glossy),
  • Half glans (250 gr/m2 Epson Premium Luster),
  • Mat (230 gr/m2 Pro-Line Vibrant) en
  • Mat met een nostalgisch karakter (250 gr/m2 Canson Velin Museum RAG).
  • Enhanced Matte-coating op basis van 100% katoen (260 gr/m2 Epson Velvet Fine Art).  

Epson SurLab D700

De Epson SurLab D700 is een printer die grote aantallen kan printen. Heeft u veel (vakantie)foto’s? Ook deze kan ik voor u printen op een kleiner formaat zoals 10x15cm, 13x18cm of 20x30cm. Iets dunner papier, hoog-  of half glans. 

Papiersoorten

Premium Glossy photo paper
Krijg foto’s met heldere kleuren, mooie tinten en ongelofelijke details, die bestand zijn tegen vegen en water. Dit betekent dat alles zal zijn zoals u het zich herinnert, met natuurlijke kleuren, soepele schakeringen, realistische huidtinten en meer. Van grootse landschappen tot kostbare familiemomenten, dit superieure, hoogwaardige fotopapier geeft de ideale finishing touch. Het ziet er niet alleen goed uit, maar dankzij het gewicht van 255 gr/m² voelt dit papier met coating ook superieur aan.

Premium Luster photo paper
Het Premium Luster Photo Paper is perfect voor digitale kunstdrukkers en kan worden gebruikt met alle inkten. Dit papier biedt hoog verzadigde afdrukken dankzij de optimale inktdekking en hoge D-Max waarde voor ware fotografische reproducties. De harscoating van 10 mil geeft afdrukken een fotografische kwaliteit en de zijdeglanzende toplaag reproduceert een afwerking waar professionele fotografen traditioneel altijd de voorkeur aan hebben gegeven.

Vibrant paper
PRO-Line Vibrant Mat is een mat hoogwit papier met vrijwel geen textuur voor heldere, gedetailleerde afdrukken, zowel kleur als zwart-wit prints. Het papier bestaat uit optische witmakers en is PH-neutraal waardoor dit papier een ongeëvenaarde Fine Art Print kwaliteit geeft. Prints met een hoge resolutie 1440 – 2880 DPI geeft de mooiste kleurweergave, vloeiende kleurovergangen, diepste zwarting en zal de allerfijnste details weergeven.

Velin Museum RAG paper
Dit papier is van nature verouderd en heeft een uniek fijnkorrelig, glad oppervlak en structuur en biedt een puur witte tint zonder OBA’s. Het is ideaal voor verfijnde foto’s en toepassingen van museumkwaliteit, evenals voor fijne kunstprints.

Velvet FineArt paper
Dit 100% op katoen gebaseerde, gebufferde en zuurvrije papier is gecoat met onze Enhanced Matte-coating wat het papier een uitstekende keurruimte en een hoge D-Max waarde verschaft. Het fluweelachtige oppervlak is bijzonder populair bij fotografen en kunstenaars en voelt antiek en kwalitatief hoogwaardig aan. De combinatie van het indrukwekkende katoenen kunstdrukpapier en fabrikant-technologie resulteert in een papier dat vele jaren lang een klassieke zal zijn.