Fotografie - Werk aan de Muur - Fine Art Printservice - Workshops - Lezingen - Huur mijn apparatuur

Diensten

Heeft u een foto op mijn website gezien die u zou willen kopen, stuurt u mij dan een mail  via info@paulvanderzwan.nl of vult u het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fotografie / Werk aan de Muur

Fotografie heeft een aantal vormen zoals: portret, landschap, macro, studio, natuur, wildlife etc. In de loop der jaren heb ik me steeds verder verdiept in de fotografie waardoor ik alle aspecten hiervan interessant vind. Maar vooral bij natuur- & landschapsfotografie ligt mijn hart. Hiervoor gebruik ik verschillende camera’s en objectieven van Sony.

Aan huis ben ik in de gelegenheid om op zolder (10×5 meter) studiofotografie uit te oefenen zoals model-, portret- en productfotografie. 

Indien u geïnteresseerd bent geraakt in mijn fotowerk, dan kan ik wellicht voor iets voor u betekenen om een foto-opdracht uit te voeren. 

Wilt u mijn foto’s kopen? Dat kan via
Werk aan de Muur. U kunt kiezen op welk materiaal u de foto geprint wilt hebben, op welk formaat en welke soort lijst. 

Fine Art Printservice

Het printen van uw mooie foto’s op (Fine Art) papier is een vak apart. Het is de finishing touch van fotografie! Met de Epson SureColor P800 is het maximale afdrukformaat 42,0 x 59,4 cm (DIN A2). De onderstaande papiersoorten hebben mijn voorkeur, maar desgewenst kan in overleg op een ander soort papier worden geprint:  

  • Hoogglans (255 gr/m2 Epson Premium Glossy),
  • Half glans (250 gr/m2 Epson Premium Luster),
  • Mat (230 gr/m2 Pro-Line Vibrant) en
  • Mat met een nostalgisch karakter (250 gr/m2 Canson Velin Museum RAG). 

De Epson SurLab D700 is een printer die grote aantallen kan printen. Heeft u veel (vakantie)foto’s? Ook deze kan ik voor u printen op een kleiner formaat zoals 10x15cm, 13x18cm of 20x30cm. Iets dunner papier, hoog-  of half glans. 

Prijslijst Prints voor leden van AFV Objectief 

Workshops en presentaties

In de loop der jaren ben ik in veel landen geweest. Ik kan hierover vertellen en daarbij mijn foto’s laten zien.

Van kwantitatieve naar kwalitatieve fotografie

Wil je je vaardigheden aanscherpen dan kan ik een (op maat gemaakte) workshop verzorgen. Eén op één of in kleine groepjes en gericht op theorie of praktijk. Uiteraard is een combinatie van beide ook mogelijk.

Huur mijn apparatuur

Niet al mijn apparatuur gebruik ik dagelijks. Daarom verhuur ik bepaalde apparatuur via Gearbooker. Makkelijk en tegen een goed tarief incl. verzekering.

Bekijk welke apparatuur ik verhuur en de daarbij behorende tarieven. Huur mijn apparatuur

449